Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κωνσταντινόπουλος: «Όχι» σε παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή το χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ΔΗ.ΣΥ δεν μπορεί να είναι με όσους δίχασαν την κοινωνία και κυβερνούν με τον Καμμένο. «Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί. Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι η ΔΗΣΥ πρέπει να πει καθαρά στους πολίτες ότι αν δεν υπάρξει παραγωγή πλούτου, και οι συντάξεις θα μειωθούν, και η ανεργία θα αυξηθεί. «Πρέπει να τους πούμε ότι το δημόσιο τελείωσε και δεν μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας», συνέχισε και επισήμανε πως «η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις 70 δισ. ευρώ».

Για τα επόμενα βήματα στάθηκε στην ανάγκη να επιλεγούν προσεχτικά και χαρακτήρισε θετικό την επίσπευση των διαδικασιών που ανακοίνωσε χθες η Φώφη Γεννηματά. Για τη μορφή του νέου φορέα ζήτησε να ψηφίσουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου και ότι το νέο συνέδριο θα είναι χωρίς ποσοστώσεις.

localStorage.clear();


Πηγή