Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κόντρα Λεβέντη – Σοφιανού: Με τον Μητσοτάκη εσείς πήγατε, θα δούμε το ρόλο σας

Ανέβηκαν οι τόνοι σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Νίκο Σοφιανό να έρχεται σε έντονη κόντρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Συζητώντας για τις πολιτικές εξελίξεις και τη διαπραγμάτευση, ο κ. Σοφιανός είπε απευθυνόμενος στον κ. Λεβέντη: «Τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε πολιτικοί λαγοί αντιδραστικών μέτρων και μνημονίων κ. Λεβέντη. Εσείς και το κόμμα σας. Μιλώντας για τις συντάξεις, μιλώντας για τις αλλαγές, μιλώντας για όλα αυτά».

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Λεβέντη: «Σοβαρολογείτε; Είναι ντροπή σας. Ντροπή σας. Ένα κόμμα που σέβομαι να μιλάει με τέτοιο ελεεινό τρόπο. Ντροπή σας».

«Μιλάμε με όρους πολιτικούς» αντέτεινε ο κ. Σοφιανός για να εισπράξει την απάντηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων: «Εσείς κάνατε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη. Εσείς κάνατε! Με τον Μητσοτάκη εσείς πήγατε. Θα δούμε το ρόλο του καθενός».

Η κόντρα όμως δεν τέλειωσε εκεί, καθώς ο κ. Σοφιανός έκανε αναφορά στην «σπόντα» που ο κ. Λεβέντης πετάει -όπως είπε- «κάντε μια οικουμενική να τα περάσουμε όλα».

«Κι εσείς υπόσχεστε 13ο και 14ο λες και έχουμε εκατομμύρια να διαθέσουμε», απάντησε ο κ. Λεβέντης. «Δεν περίμενα προβοκάρισμα του ΚΚΕ από εσάς», ήταν η αντίδραση του κ. Σοφιανού.


Πηγή