Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο με αποδέκτη τον Παυλόπουλο

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα στις Αρχές με αφορμή μια ύποπτη επιστολή που έφτασε σήμερα με το Ταχυδρομείο στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Ψυχικό.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί της φρουράς του Προέδρου της Δημοκρατίας, που έλεγξαν την αλληλογραφία επειδή θεώρησαν ύποπτο τον φάκελο, τον έστειλαν πάλι για να ελεγχθεί στα ΕΛ.ΤΑ. Ψυχικού. Εκεί, καθώς δεν υπήρχαν μηχανήματα για έλεγχο, κλήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Ο έλεγχος που έγινε όμως έδειξε ότι πρόκειται για μια κοινή επιστολή και ο συναγερμός έληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα ο φάκελος είχε πάει κατά λάθος στο σπίτι του κ. Παυλόπουλου γιατί το περιεχόμενό του αφορούσε βεβαίωση πανεπιστημιακών σπουδών κάποιου φοιτητή.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Στις φλόγες πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Στις 04:30 μια γυναίκα ούρλιαζε “φωτιά”, ακούστηκαν 3 εκρήξεις» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες, δείτε βίντεο

Αδιανότητη καταστροφή σημειώθηκε σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία από φωτιά που ξεκίνησε από καφετέρια που …

Daily-News.GR