Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λαφαζάνης: Το πολιτικό κατεστημένο εκμαυλίζει την πολιτική ζωή

Αρνητικά σχολίασε ο γραμματέας της ΛΑΕ τις μετακινήσεις ανεξάρτητων βουλευτών, λέγοντας ότι «οι δια τυμπανοκρουσιών μεταγραφές της κ. Μεγαλοοικονόμου και του κ. Καρρά, σε ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΣΥ αντίστοιχα, έρχονται να εκμαυλίσουν ακόμα περισσότερο την όποια Δημοκρατία έχει απομείνει στη χώρα, να καταρρακώσουν τη λαϊκή εντολή και την λαϊκή κυριαρχία και να αναδείξουν προκλητικά τα νοσηρά παρακμιακά φαινόμενα που κυριαρχούν στην κατεστημένη πολιτική τάξη και προκαλούν αποστροφή και αηδία»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συμπλήρωσε πως «αποτελεί ντροπή να βλέπουμε κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΣΥ τώρα, και η ΝΔ παλιότερα, να επιπίπτουν ως κόρακες για να κατασπαράξουν και να διανείμουν χωρίς αρχές τα λάφυρα και τα ιμάτια ενός μικρού κόμματος, το οποίο διαλύεται κάτω από το βάρος των απαράδεκτων και αλλοπρόσαλλων πολιτικών του».

Καταλήγοντας ο γραμματέας της ΛΑΕ τόνισε: «Οι παλαιοκομματικές μέθοδοι των πολιτικών συναλλαγών και πελατειακών μεθοδεύσεων επαναφέρουν σε χειρότερη εκδοχή τις λογικές Μαυρογιαλούρου και δείχνουν ότι τα μνημονιακά κόμματα δεν καταστρέφουν μόνο τη ζωή των ανθρώπων αλλά και ενσπείρουν το βόλεμα, την καρεκλοθηρία και την καταπάτηση κάθε αρχής, ως κυρίαρχα πρότυπα στην κοινωνία. Γρήγορα αυτά τα νοσηρά πολιτικά κατασκευάσματα θα καταρρεύσουν».

localStorage.clear();


Πηγή