Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Από ανώνυμο mail μου ήρθαν δύο βίντεο για άλλες δύο κοπέλες | ΕΛΛΑΔΑ

Δεν δέχεται τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου η 28χρονη που κινήθηκε εναντίον για το υλικό από προσωπικές στιγμές που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Λύτρας: Δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με δύο νέες γυναίκες

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 28χρονης Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στο Star πως του ήρθε ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το στοιχείο που τον «καίει» -Τι ομολόγησε, τι ερευνούν οι Αρχές

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του -Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. στα διαδικτυακά του ίχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.


Πηγή