Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν μάνα και κόρη στην Κατερίνη

Χωρίς τις αισθήσεις τους από το διαμέρισμα όπου διέμεναν στην Κατερίνη ανασύρθηκαν αργά απόψε τη νύχτα μία 45χρονη γυναίκα και η 9χρονη κόρη της.

Στο διαμέρισμα που έμεναν ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά περίπου στις 23:30 τη νύχτα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρήκαν μόνο μια μικρή εστία φωτιάς στο σαλόνι του διαμερίσματος την οποία και έσβησαν αμέσως.

Οι καπνοί, ωστόσο, ήταν πυκνοί και είχαν καλύψει όλο το σπίτι. Οι πυροσβέστες δίπλα στην εστία της φωτιάς εντόπισαν την 45χρονη γυναίκα που δεν έχει τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν, επίσης αναίσθητη, την 9χρονη κόρη της που κοιμόταν στο δωμάτιο της.

Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διασωλήνωσαν την μητέρα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και παράλληλα προσπαθούν να κάνουν ανάταξη στην κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες εντόπισαν στον καμένο καναπέ κάτι που έμοιαζε με καμένη γόπα τσιγάρου και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η μάνα να αποκοιμήθηκε στο σαλόνι και ενδεχομένως να της έπεσε τσιγάρο στα μαξιλάρια του καναπέ με αποτέλεσμα αυτή την δραματική τροπή.


Πηγή