Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μέχρι τις 20 Ιουλίου οι αιτήσεις για πρόσληψη ωρομίσθιων στα καλλιτεχνικά σχολεία

Από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων στα καλλιτεχνικά σχολεία, για το ερχόμενο σχολικό έτος, 2017-18.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP -Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π., https://iep.edu.gr/services/mitroo, για την πρόσληψή τους στα καλλιτεχνικά γυμνάσια Γέρακα, Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Περιστερίου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα Κινηματογράφου, Κίνησης – Χορού, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η προθεσμία λήγει στις 20 Ιουλίου, στις 23:30. Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, www.minedu.gov.gr.

localStorage.clear();


Πηγή