Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Μακελειό στο Τέξας: 15 νεκροί από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο -14 μαθητές και ένας δάσκαλος [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Τέξας, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο, με συνέπεια τον θάνατο 14 παιδιών και ενός δασκάλου.

Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ, οι νεκροί είναι 15, 14 μαθητές και ένας δάσκαλος, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν αρχικά ότι από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 11 άτομα, ενώ προσθέτουν ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση. Επίσης, μια γυναίκα 66 ετών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχουν μεταφερθεί και οι άλλοι τραυματίες, των οποίων οι ηλικίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Τέξας / AP Photo/Dario Lopez-Mills
Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Τέξας / AP Photo/Dario Lopez-Mills

Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό δασκάλου στο σχολείο από σφαίρα, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία του Τέξας.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ατόμου που συνελήφθη, ούτε δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την αιτία του περιστατικού.


Πηγή