Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μακρόν: Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να αποκτήσει την οικονομική της κυριαρχία

Ο Εμάνουελ Μακρόν στην αντιφώνηση του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του τόνισε πως τον συνοδεύουν επιχειρηματίες που πιστεύουν στην Ευρώπη και «ήρθαν εδώ να βοηθήσουν την Ελλάδα να πετύχει». Συνέχισε λέγοντας ότι στόχος είναι «να βρει η Ελλάδα την οικονομική της κυριαρχία της και να ζήσει μέσα από την ανάπτυξη».

Συνέχισε λέγοντας πως «αυτή η στρατηγική συνεργασία θέλουμε να πετύχει προς όφελος όλων. Θέλουμε να ζήσουμε συνεργαζόμενοι».

«Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να ξανακοιτάξει προς το μέλλον, όχι εφαρμόζοντας κανόνες που έχουν αποφασίσει άλλοι».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Γάλλος Πρόεδρος στην αντιφώνηση του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε επίσης πως πρέπει να είμαστε απαιτητικοί για την Ελλάδα και την Ευρώπη και εξέφρασε την συμφωνία του με πολλές από τις επισημάνσεις του κ. Παυλόπουλου.

«Η ΕΕ δεν ήξερε πως να αντιδράσει, πήρε αποφάσεις που δεν ήταν συντονισμένες για την αντιμετώπιση της κρίσης και ήταν σε βάρος των πολιτών» σημείωσε και συνεχάρη τους Έλληνες πολίτες και ιδίως τους νέους που «στηρίζουν την Ευρώπη παρά τις σκληρές θυσίες που υπέστησαν».

localStorage.clear();


Πηγή