Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μεγάλο κύκλωμα σατανιστών ρίχνει τη σκιά του στα Γιάννενα

Με κομμένη την ανάσα η τοπική κοινωνία στα Γιάννενα παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες να αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια η σκοτεινή ιστορία ενός μεγάλου κυκλώματος σατανιστών που δραστηριοποιείται στην περιοχή τους!

Η εφημερίδα Τύπος της Ηπείρου που αποκάλυψε το θέμα επικαλείται την μαρτυρία-καταγγελία μίας γυναίκας που έπεσε θύμα του κυκλώματος και περιγράφει με λεπτομέρειες, τις θυσίες, τις τελετές και τα «τελετουργικά» με σεξ, διαστροφές και χρήμα. Ο δημοσιογράφος Κώστας Πάνου αποκάλυψε επίσης ότι στο κέντρο της πόλης υπάρχουν σατανιστικά σύμβολα, όπως πεντάλφες.

«Μπήκα στα 11, ήμουν οικονομικά αδύναμη και μπήκα στο κύκλωμα χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς μου. Κάθε Κυριακή πήγαινα για τρεις ώρες στα «μαθήματα». Αυτός που με πλησίασε ήταν ένας πολύ καλοντυμένος νεαρός και με ρώτησε αν ήθελα να καπνίσω χόρτο για να ξεχάσω τα προβλήματά μου» είπε η γυναίκα, που έφτασε να έχει τον βαθμό της «Ιέρειας» και έκανε «μυήσεις».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, αρχικά ήταν 16 – 17 άτομα σε μια ομάδα, παιδία τα περισσότερα,  που τους τους προωθούσαν για την εκκλησία του Σατανά στην Αγγγλία. «Tο κύκλωμα ενδιαφέρεται για παιδιά συγκεκριμένου χαρακτήρα, καλούς μαθητές που δεν θα αλλάξουν οι επιδόσεις τους όταν μπουν στην οργάνωση» είπε.

Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 8-10 άτομα σε όλη την Ελλάδα που προσεγγίζουν τα παιδιά για να τα εντάξουν στο σατανιστικό κύκλο.

Για την ίδια, η ιστορία έχει τελειώσει εδώ και 10 χρόνια και πλέον ζει στο εξωτερικό, προσπαθώντας να ξεφύγει από το κύκλωμα.

Ωστόσο, επειδή φοβάται για τη ζωή της, ακόμα και αν την καλέσουν οι αρχές, δεν θα πάει να καταθέσει. «Δεν είναι απλά ένα κύκλωμα, είναι χιλιάδες κυκλώματα σε όλο τον κόσμο στα οποία εμπλέκονται και εισαγγελείς και φοβάμαι πως θα με βρουν και θα με σκοτώσουν».

Όπως είπε, προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις για να προειδοποιήσει τους γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

 


Πηγή