Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Με το σάουντρακ της ταινίας «Air Force One» ανέβηκε στο βήμα ο Τραμπ

Το σάουντρακ της ταινίας «Air Force One» επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ ως μουσική υπόκρουση για την εμφάνισή του ενώπιον των υποστηρικτών του αμέσως μετά την σαρωτική νίκη του.

Ο Τραμπ  κέρδισε την κούρσα για τον Λευκό Οίκο μετά την υπόσχεση που έδωσε στους ψηφοφόρους ότι «Θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

Ο νέος αμερικανός πρόεδρος έκανε θεατρική εμφάνιση στη σκηνή και αφού τον προλόγισε ο νέος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ως «Εκλεγμένο Πρόεδρο». Το επιτελείο του επέλεξε το σάουντρακ της ταινίας «Air Force One» για να συνοδεύσει στον επινίκιο λόγο του, μετά την εκλογική αναμέτρηση θρίλερ των αμερικανικών εκλογών 2016.

Η επιλογή της μουσικής δεν ήταν τυχαία. Στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Χάρισαν Φορντ, και η υπόθεσή της ήταν για έναν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που τα βάζει με τους κακούς, οι οποίοι έχουν καταλάβει το προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One».

Ο Τραμπ είχε χρησιμοποιήσει το σάουντρακ της ταινίας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ σύμφωνα με την Mirror, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας του είχε ζητήσει να σταματήσει.


Πηγή