Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα γίνει success story

Μητσοτάκης για Ευρωεκλογές 2019: Επιφυλάσσω καλό δώρο στον κ. Τσίπρα, θα ήθελα να τον στείλω σε μόνιμη ξεκούραση

«Καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας» θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της 26ης Μαΐου, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε ολόκληρη την κοινωνία, όπως λέει χαρακτηριστικά, «πως είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως πρώτος ο πρωθυπουργός πρώτος έθεσε το θέμα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις ευρωεκλογές. «Προφανώς αντελήφθη το βάρος των όσων είπε και χθες ανέκρουσε πρύμναν και μας είπε πως οι εκλογές δεν είναι παρά μία δημοσκόπηση» πρόσθεσε.

«Ξέρει πως θα χάσει αυτές τις εκλογές, οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν μόνο για Ευρώπη αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ετυμηγορία συνολικά για την κυβέρνηση, είμαι βέβαιος πως θα είναι και μία ψήφος επιβράβευσης για τη ΝΔ» συνέχισε.

Σημειώνοντας πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τέσσερις μήνες μετά την ευρωκάλπη, «το ερώτημα είναι γιατί μετά τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την καθαρή νίκη της ΝΔ», όπως ο ίδιος εκτιμά πως θα είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γιατί η χώρα να μπει ξανά σε νέα ταλαιπωρία. «Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές η κυβέρνηση θα γίνεται πιο επικίνδυνη, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διασωθεί πολιτικά, είτε με παροχή επιδομάτων είτε με την παραποίηση όσων λέγονται» πρόσθεσε.

«Θέλω μία καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της 26ης Μαΐου, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία πως είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» είναι το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη αναφορικά με τον στόχο του για τις ευρωεκλογές. «Είναι η πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια» συμπλήρωσε «που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης και επιδοκιμασίας της ΝΔ».

Αναφορικά με τη φράση του Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή συνέντευξή του στον Alpha πως «δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο τις εθνικές εκλογές να τις κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως τη δράση αυτή, ούτε μία στο εκατομμύριο, ο πρωθυπουργός την είχε ξαναχρησιμοποιήσει για το αν η Μέρκελ θα δεχτεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «και όλοι ξέρουμε τι έγινε μετά».

«Δεν θα κρίνω την αλαζονεία του κ. Τσίπρα, έχω τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε. Το τι θα γίνει στη ΝΔ αφορά τη ΝΔ, απορώ γιατί ο κ. Τσίπρας έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το πώς πορεύομαι ως πρόεδρος της ΝΔ» συμπλήρωσε και κατέληξε: «Του επιφυλάσσω ένα πολύ καλό δώρο το βράδυ της 26ςη Μαΐου, θα ήθελα να τον στείλω με τη βοήθεια του ελληνικού λαού σε μόνιμη ξεκούραση, γιατί είναι και πολύ κουρασμένος…»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή