Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Μητσοτάκης σε πρόεδρο UEFA: «Είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε όλα τα εκκρεμή θέματα στο ποδόσφαιρο» [βίντεο]

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της συγκρότησης μίας κλειστής ευρωπαϊκής Super League από ορισμένους μεγάλους συλλόγους και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συζητήθηκαν επίσης οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της συνάντησης, ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τσέφεριν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα».

Σημείωσε επίσης ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Πηγή