Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μονεμβασιά: «Αφήστε με σας παρακαλώ, αρχίζει η σεζόν και πρέπει να σπείρω τα χωράφια», έλεγε ο 52χρονος

Εχει σοκάρει το πανελλήνιο η διπλή δολοφονία στη Μονεμβασιά από το 52χρονο οδηγό, ο οποίος δείχνει να μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, ο 52χρονος που σκότωσε με το αυτοκίνητο, δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, στη Μονεμβασιά φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, ενώ δείχνει τελείως απρόσιτος και αποστασιοποιημένος από το γεγονός αυτό. Μαρτυρίες αναφέρουν, ότι ο 52χρονος παρέσυρε για περίπου 200 μέτρα τον έναν ηλικιωμένο, ο οποίος φώναζε κάτω από το σασί του αυτοκινήτου.

Ο κατηγορούμενος στη Μονεμβασιά τα έχει χαμένα

O κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία στη Μονεμβασιά φαίνεται να τα έχει χαμένα, καθώς ανέφερε συνεχώς, «αφήστε με σας παρακαλώ, κάντε μου μία χάρη, αν μπορείτε, επειδή αρχίζει η σεζόν, πρέπει να ετοιμάσω τα δωμάτια και να πάω να σπείρω τα χωράφια».

Ο 52χρονος εκτός τόπου και χρόνου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με γρήγορες κινήσεις οδηγήθηκε στο εισαγγελέα. Την ώρα που έβγαινε από το περιπολικό μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λέγοντας, «αν με αφήσουν τα παιδιά ένα λεπτό θα σας πω». Από τα δικαστήρια της Σπάρτης ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί αύριο το απόγευμα.

Δεν γίνεται να αλλάζει η ψυχική υγεία του 52χρονου από τη μία στιγμή στην άλλη

«Δεν γίνεται να μεταλλάσσεται ο καθόλα υγιής βίος ενός ανθρώπου, σε ψυχοπαθολογική προσωπικότητα μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε συγκεκριμένα ο δικηγόρος ενός εκ των δύο θυμάτων στη Μονεμβασιά.

«Οι κάτοικοι της περιοχής, έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο, του χτύπαγαν τις πόρτες και τα τζάμια και του ζήταγαν να σταματήσει. Τελικά ένας κατάφερε να βάλει το αυτοκίνητο του μπροστά στο δρόμο, έπεσε αυτός επάνω και οι αστυνομικοί έβαλαν και αυτοί το δικό τους όχημα στη μέση και κατάφεραν και τον έπιασαν», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, για το πως έπιασε η αστυνομία τον 52χρονο δράστη του διπλού φονικού.

Υπήρχαν ενδείξεις για την προβληματική συμπεριφορά του 52χρονου

«Μας έκανε τρομερή εντύπωση για το ότι ήθελε να μιλήσει σε εμάς τους δημοσιογράφους αν τον άφηναν οι αστυνομικοί. Τα μέτρα ασφαλείας έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης ήταν δρακόντεια και υπήρχε ο φόβος μη γίνει τίποτα με οποιονδήποτε πολίτη εκεί στην περιοχή καθώς οι κάτοικοι της Λακωνίας, είχαν αγανακτήσει με το πως χάθηκα αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο 52χρονος είχε προσωπική διαφορά με τα δύο θύματα από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί. Την συμπεριφορά του κατηγορούμενου την διερευνούν οι αρχές, θα υπάρξει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πιθανόν στην Τρίπολη, στο νοσοκομείο της πόλης. Ενδεχομένως τις τελευταίες ημέρες κάτι να μην πήγαινε καλά με το συγκεκριμένο άτομο, καθώς φαίνεται να υπάρχουν κάποιες καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί όπου αναφέρονται σε κάποια προβληματική συμπεριφορά την οποία έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», ανέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Στρατουλάκος.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για το διπλό φονικό στη Μονεμβασιά:


Πηγή