Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Νέα άγρια κόντρα μεταξύ Πολάκη – Γεωργιάδη στη Βουλή

Για ακόμη μια φορά το Κοινοβούλιο έγινε επίκεντρο λεκτικής διαμάχης μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, με φόντο την ανάδειξη των σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία έπειτα από κλήρωση.

Απαντώντας στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το ζήτημα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθύνθηκε προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντάς τους ότι «μας έχετε ζαλίσει με το θέμα τις αριστείας τις τελευταίες μέρες».

«Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης και συνέχισε: «Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5 χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;».

Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε προς τον κ. Πολάκη:  «Εγώ σε ξέρω. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή Πολάκη! Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε».

«Στο χαλάσαμε. Κοίταξέ με καλά από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος…», επισήμανε σε αυστηρό ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

localStorage.clear();


Πηγή