Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Επιστρέφουν οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς.

Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, φέτος θα επιστρέψει στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς, όπως ήταν γνωστός τις προηγούμενες -προ κορωνοϊού χρονιές.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τη 01:00 του Σαββάτου (30/4) μέχρι τις 07:00 της Τρίτης (3/5) στις εξής οδούς:

  • Λ. Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των ισόπεδων οδικών κόμβων Δεκελείας – Χαλκίδος – Αγ. Αναργύρων και Δεκελείας – Λαχανά – Ελ. Βενιζέλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φιλαδέλφεια.
  • Αγ. Αναργύρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Χαλκίδος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Χαλκίδος, σε όλο το μήκος της.

Επίσης ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ανακοίνωσε: «Για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα παραμείνουν ανοιχτοί οι οδοί (Εφέσσου, Ν. Τρυπιά, Τρωάδος, Ατταλείας, Αφών Γεωργιάδη, Ειρήνης, Σαλαμίνος, Ελ. Βενιζέλου)».

Νέα Φιλαδέλφεια: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά

Όσον αφορά το πολιτιστικό πρόγραμμα, το Σάββατο 30/4 και ώρα 20:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης (π. Πατριάρχου), στην παραδοσιακή – λαϊκή θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα «Ξέφραγο Αμπέλι».

Την Κυριακή 1/5 και ώρα 20:30, στη λίμνη του άλσους, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, συμπράττουν σε μία συναυλία, για ένα ατόφιο λαϊκό γλέντι.

Τέλος την Δευτέρα 2/5, από 11:00 έως τις 14:00, επίσης στη λίμνη του άλσους, θα λάβει χώρα μία πρωτομαγιάτικη – ανοιξιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους, σε έναν παιδότοπο με τεράστια παιχνίδια, τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημείο ψαρέματος και πολλές εκπλήξεις.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας, τους κανόνες που ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.


Πηγή