Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Νέες επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Δύο ακόμα επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, ένα 24ωρο μετά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη, αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, τα επεισόδια έγιναν στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα και την Πιερία, Χρήστου Καραγιαννίδη και Μπέτυς Σκουφά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

«Όλες αυτές τις μέρες στο Κοινοβούλιο και τον δημόσιο λόγο έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ακραίας ρητορικής στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων, πρακτικής κατατρομοκράτησης βουλευτών, έχουμε γίνει μάρτυρες ταγμάτων εφόδων στη Βουλή και εμπρησμών στα σπίτια του Καστόρη και της Τζάκρη» είπε ο κ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ότι αυτή την ώρα στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σκουφά και Καραγιαννίδη βρίσκονται ομάδες ακραίων τραμπούκων και παρακρατικών για να τρομοκρατήσουν βουλευτές.

«Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη για να καταδικάσετε κ. Μητσοτάκη, είπε ο πρωθυπουργός. Επιχειρήσατε αντίθετα να απευθυνθείτε με έναν λόγο στοχοποίησης αυτών που έχουν διαφορετική άποψη για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή