Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ναύπακτος: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της 26χρονης αστυνομικού -Πώς «έσβησε» ξαφνικά

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από τον ξαφνικό χαμό μιας 26χρονης αστυνομικού, την Τρίτη 19/7.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Npress.gr, η κοπέλα, κόρη αστυνομικού στην Ναύπακτο, υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Η κοπέλα ξαφνικά χθες, Τρίτη, όταν μπήκε στο περιπολικό, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε δυστυχώς και εξέπνευσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ξαφνικός χαμός της 26χρονης αστυνομικού, έχει συγκλονίσει την ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι συμμαθητές της και οι φίλοι της στην Ναύπακτο δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σοκ στην Ναύπακτο: Πέθανε ξαφνικά 26χρονη αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό και οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή.

Το ύστατο χαίρε του δημάρχου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.
Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.
Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».

Όπως έκανε γνωστό φίλος της οικογένειας η κηδεία της 26χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα:

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ δεν βρίσκεται ποια μαζί μας. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 21 Ιουλιου 2022 και ώρα 17.30 στον ιερό ναό ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο».


Πηγή