Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάφει μαύρη τη Θεσσαλονίκη για να αναδείξει την κομματική του αντι-εκδήλωση

«Επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» απέναντι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, χαρακτηρίζει την εκδήλωση της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Διοικούσα ΝΔ Θεσσαλονίκης, με σημερινή ανακοίνωσή της.

«Την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία θα ξεκινάει το 12ο συνέδριό της στην Αθήνα, με συμμετέχοντες πάνω από 5.000 εκλεγμένα στελέχη, παρατηρητές και προσκεκλημένους (…) ο ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης και ο κος Τσίπρας επέλεξαν να διοργανώσουν κομματική (αντι)εκδήλωση για τη… Μακεδονία. Προφανής στόχος τους να προσελκύσουν φώτα δημοσιότητας απέναντι από το εφαλτήριο Νίκης της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Επίσης καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί προκλητικές εκφράσεις διχασμού: «Ξαφνικά οι Θεσσαλονικείς στέλνονται σε “εποχές κοτζαμάνη” και χαρακτηρίζονται “ακροδεξιοί”, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ βάφει μαύρη τη Θεσσαλονίκη για να αναδείξει την κομματική του αντι-εκδήλωση» σημειώνει η Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης και καλεί τον λαό της Θεσσαλονίκης να απορρίψει τον εξτρεμισμό και να μην παρασυρθεί από ακραία στοιχεία.

«Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πεδίο εντυπώσεων. Θα έχουν την απόλυτη ευθύνη όποιοι διακινδυνεύσουν να αναστατώσουν πάλι την πόλη» προστίθεται στην ανακοίνωση, όπου υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα (της εκδήλωσης), «Μακεδονικές οργανώσεις πολιτών καλούν σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εξαγνίσει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή