Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Πάλι καλά που δεν ζήτησε να ανοίξει η Βουλή 14 Αυγούστου, όταν ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με καυστικό σχόλιο στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτυρήθηκε για το άνοιγμα της Βουλής στις 22 Αυγούστου και όχι νωρίτερα.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ευτυχώς δεν ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει στις 14 Αυγούστου όπως έγινε επι των ημερών του. Ημερομηνία που η Βουλή ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο που έφερε».

Η Βουλή θα ανοίξει νωρίτερα, στις 22 Αυγούστου -Θα συζητήσει το θέμα των υποκλοπών

ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα της Βουλής: Ο Μητσοτάκης κερδίζει χρόνο για να εξουδετερώσει τη βόμβα των παρακολουθήσεων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το άνοιγμα της Βουλής θα έπρεπε να επισπευθεί ακόμη περισσότερο. Ευτυχώς δεν ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει στις 14 Αυγούστου όπως έγινε επι των ημερών του. Ημερομηνία που η Βουλή ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο που έφερε. Αλλά ευτυχώς τέτοιες εποχές δεν θα ξαναζήσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έκανε αποδεκτό το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής να ανοίξει νωρίτερα η Βουλή και ανακοίνωσε ότι θα επανεκκινήσει τις εργασίες της στις 22/8 αντί για τις 31 Αυγούστου και πως θα οριστεί συζήτησει προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα των παρακολουθήσεων εκείνη την εβδομάδα.


Πηγή