Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Νεαρός πατέρας βίαζε τη 2χρονη κόρη του και το μετέδιδε στο διαδίκτυο

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας νεαρός πατέρας βίαζε τη 2χρονη κόρη του και μετέδιδε ζωντανά τις πράξεις του στο διαδίκτυο.

Ο 28χρονος Γερμανός αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της 2 ετών κόρης του.

Ο 28χρονος από την πόλη Λούμπεκ, στα βόρεια της χώρας, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου την επόμενη εβδομάδα, μαζί με έναν 47χρονο, ο οποίος βαρύνεται με τις ίδιες κατηγορίες, ότι δηλαδή συμμετείχε στον βιασμό του μικρού παιδιού.

Όπως αποκάλυψε εισαγγελέας στο ο άνεργος πατέρας κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του εννιά φορές, από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι την μέρα της σύλληψής του, τον περασμένο Νοέμβριο. Σε τρεις περιπτώσεις η κακοποίηση αφορούσε βιασμό ενώ δύο φορές την οδήγησε κοντά στον θάνατο, χτυπώντας την.

Οι δύο άνδρες φέρονται να μετέδιδαν live τις πράξεις τους σε chat στο λεγόμενο dark web, το οποίο καλύπτει τις διευθύνσεις IP των χρηστών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τους βιασμούς παρακολούθησαν περίπου 50 άτομα.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται τον Νοέμβριο του 2016, όταν ο πατέρας έστειλε σε έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει σε μια ιστοσελίδα ραντεβού, φωτογραφίες και βίντεο από τις πράξεις του μέσω του WhatsApp. Ο άνδρας ενημέρωσε τις αρχές προστασίας των παιδιών, οι οποίες με τη σειρά τους γνωστοποίησαν το θέμα στην αστυνομία. Ο πατέρας συνελήφθη τρεις μέρες αργότερα ενώ οι έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών αποκάλυψαν αντικείμενα, που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για να δεθεί και να χτυπηθεί το παιδί.

Όσον αφορά το παιδί, είναι πλέον υπό την επίβλεψη της μητέρας του, η οποία δεν γνώριζε για το τι συνέβαινε.


Πηγή