Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Νόμιζα ότι είναι 17 και όχι 12», είπε ο 33χρονος βιαστής -Θα βάλει ψυχίατρο, υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο θέλει να διορίσει ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για το βιασμό 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τον συνήγορό θα διοριστεί τεχνικός σύμβουλος και ψυχίατρος προκειμένου να αποδειχθεί ότι η πνευματική ικανότητα του εντολέα του και ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνει την ηλικιακή διάκριση σύμφωνα με την πνευματική αντίληψη που κατέχει.

Ο 33χρονος κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν από τους βιαστές της 12χρονης, το οποίο φέρεται να «ψάρεψε» ο 53χρονος Ηλιας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών για ενήλικες, blindchat.

Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα του έστελνε μηνύματα

Ο 33χρονος συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συναντήθηκε δυο φορές με την 12χρονη και προχώρησε στον βιασμό της, υποστηρίζει πως υπάρχουν μηνύματα στα οποία του εμφανίστηκε μέσω την εν λόγω εφαρμογής, ένα κορίτσι λέγοντας του πως είναι 17-18 ετών.

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια: πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος.

Ο Ηλίας Μίχος πίσω από τα sms

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων, πίσω από αυτά τα μηνύματα βρίσκονταν ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος στη συνέχεια εξέδιδε τη 12χρονη, στους άνδρες που συμφωνούσαν να κλείσουν ραντεβού.

Μάλιστα συμφωνά με όσα υποστήριξε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 33χρονος βίασε τουλάχιστον δύο φορές την 12χρονη.

Συνήγορος 33χρονου στο iefimerida: Θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο συνήγορος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε «την Δευτέρα θα λάβουμε γνώση της δικογραφιας . Θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο, ψυχίατρο για να αποδειχθεί η πνευματική ικανότητα του εντολέα μου και ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνει την ηλικιακή διάκριση σύμφωνα με την πνευματική αντίληψη που κατέχει».

Ο δικηγόρος Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Ο δικηγόρος Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Πηγή