Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την Ζυγίνα

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Ζυγός δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέσηνα συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της… Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος τον έχει τον τρόπο του. Είναι ένα ζώδιο σταθερό, που ξέρει τι θέλει και τι ζητά. Έχει υπομονή, είναι ρομαντικός, τρυφερός, προστατευτικός και θέλει σχέση. Μπορεί η Ζυγίνα να φλερτάρει και να παίζει το ματάκι της, ωστόσο μόνιμα ψάχνει το παντοτινό της ταίρι. Και όταν το βρει, είναι πιστή και δεν φεύγει εύκολα από μια σχέση. Ο Ταύρος τη γοητεύει, διότι, ως παιδί της Αφροδίτης κι εκείνος, έχει χάρη, στιλ, χιούμορ και μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που εκείνη αδυνατεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας αυτός είναι γεννημένος για να κάνει σπίτι και οικογένεια. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό ταίρι για την Ζυγίνα, η οποία επίσης έχει γεννηθεί για να είναι μέσα σε σχέση, οικογένεια και γάμο. Είναι τρυφερός, ρομαντικός και δοτικός. Θα την φροντίσει και θα την έχει κορώνα στο κεφάλι του. Είναι και σπιτόγατος -να τα λέμε και αυτά- και αυτό την κάνει να νιώθει πιο ασφαλής. Επίσης, δε θα διστάσει να της πει το πόσο την αγαπά, οπότε αυτό την καθησυχάζει και δεν την κάνει να… αμφιβάλλει για τα συναισθήματά της. Και οι δυο μπορούν να γίνουν πολύ καλοί γονείς και να βάζουν πάνω από όλα το καλό του γάμου, της σχέσης και των παιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Είναι το ζώδιο που μπορεί να τα βρει 100% με έναν ακόμα Ζυγό. Ταιριάζουν σε όλα. Είναι δημοφιλείς, κοινωνικοί, όμορφοι, εξωστρεφείς, με χιούμορ, με γούστο, έξυπνοι, διαλλακτικοί, συγκαταβατικοί, λατρεύουν την ειρήνη, την ηρεμία και την αρμονία και θα κάνουν τα πάντα για διατηρήσουν ένα χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα μέσα στην σχέση τους. Τους αρέσουν τα ίδια πράγματα, θέλουν πολυτέλεια στη ζωή τους, συχνάζουν στα ίδια μέρη και επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ο μπαλαντέρ του ζωδιακού. Ταιριάζει πραγματικά με όλα σχεδόν τα ζώδια κι αυτό γιατί προσαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα πάνω στις ανάγκες της κάθε συντρόφου του. Είναι ρομαντικός, ονειροπόλος, δοτικός και σχεδόν ποτέ δεν θα της πει «όχι». Θα της κάνει όλα τα χατίρια και θα την λατρεύει σαν Θεό. Και για να τα λέμε και όλα, αν υπήρχε μια γυναίκα του Ζωδιακού που θα μπορούσε εύκολα να είναι «πριγκίπισσα», αυτή είναι η Ζυγίνα και με τον άντρα Ιχθύ θα ζήσει το παραμύθι της.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή