Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νότης Μηταράκης: Με το πτυχίο του από την Οξφόρδη απάντησε στον δημοσιογράφο που τον αμφισβητεί

Νέα στοιχεία στην απάντησή του προς τον δημοσιογράφο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος αμφισβήτησε δημοσίως τις σπουδές του Νότη Μηταράκη παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα με το πτυχίο που έλαβε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στοιχείο που είχε αμφισβητήσει σε ανάρτησή του ο επί χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Λονδίνο.

«Για το αρχείο σας», έγραψε με νόημα ο Νότης Μηταράκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του πτυχίου του. Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του, το βράδυ της Τρίτης, ο Νότης Μηταράκης απάντησε, δίχως να τον κατονομάζει, στον Λάμπη Τσιριγωτάκη ο οποίος προηγουμένως είχε αμφισβητήσει πως ο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου διαθέτει το πτυχίο που δηλώνει στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθεί” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν».

«Διάβασα συμπωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταράκη. Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης», είχε γράψει στο Facebook του ο Λάμπης Τσιριγωτάκης.


Πηγή