Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

«Ξεπέρασέ το» από το GRE.C.A. και τη Mastercard

Με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την ευκολία και την ασφάλεια χρήσης των καρτών στο διαδίκτυο, η MRM//McCANN ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας καμπάνιας «Ξεπέρασέ το».

Η καμπάνια παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση του GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Greek ECommerce Association) με τη συνεργασία της Mastercard, στις 2 Νοεμβρίου στο 48 Urban Garden.

Η καμπάνια «Ξεπέρασέ το» περιλαμβάνει animated video που επεξηγεί με διασκεδαστικό τρόπο την διαδικασία του online shopping, δίνοντας χρήσιμα tips για ασφαλείς αγορές. Για την ενίσχυση της εξάπλωσης του μηνύματος, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη  μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια display & social advertising.

Ο Ηλίας Παντελόπουλος, Managing Director της ΜRM//McCANN δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φορείς όπως είναι ο GRE.C.A και η Mastercard, πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν το κοινό και να ενισχύσουν το e-commerce στην Ελλάδα. Η καμπάνια «Ξεπέρασέ το» με το ισχυρό μήνυμα που περνάει στον κόσμο, θεωρούμε ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ενημέρωση του και θα ενισχύσει περαιτέρω τις online συναλλαγές με κάρτα».

localStorage.clear();


Πηγή