Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Οικιακή βοηθός πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο μέσα στο ασανσέρ του εργοδότη της

Κλεισμένη μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της πέρασε το Σαββατοκύριακο μία οικιακή βοηθός, στη Νέα Υόρκη.

Η 53χρονη Marites Fortaliza μπήκε στο ασανσέρ του πολυτελούς σπιτιού του τραπεζίτη Warren Stephens στο Μανχάταν την Παρασκευή το απόγευμα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο το πρωί της Δευτέρας και απεγκλώβισε τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παραμένει νοσηλευόμενη σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της, η 53χρονη βρέθηκε αφυδατωμένη. Είχε γίνει πια, όπως γράφουν, μέλος της ευρύτερης οικογένειας Stephens, όπου εργαζόταν επί 18 χρόνια, κι ένα από τα μέλη της οικογένειας τη συνόδευσε στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η γυναίκα παγιδεύτηκε ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο του σπιτιού την Παρασκευή, αλλά η οικογένεια είχε φύγει για Σαββατοκύριακο και κανείς δεν πήγε στο σπίτι στο ενδιάμεσο.

Σύμφωνα με το BBC, μέχρι να επιθεωρηθεί το ασανσέρ οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν ότι έχει σημειωθεί παράβαση στο κτίριο, και για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή