Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Οι άλλες κοπέλες ήταν δίπλα μου, χειροκροτούσαν όταν έφευγα από τη φυλακή»

Ευτυχισμένη για την αποφυλάκισή της δήλωσε η καθαρίστρια από το Βόλο που παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά, λίγες ώρες αφού το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας αποφάσισε να της χορηγήσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που της έχει επιβληθεί.

«Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, μου φαίνεται ακόμα πολύ περίεργο, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα ότι είμαι έξω, αλλά σιγά-σιγά θα συνέλθω», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η Δ. Τσιαντάκη, ενώ αναφερόμενη στα παιδιά της σημείωσε: «Έκανα ό,τι μπορούσα να τα μεγαλώσω σωστά, και πιστεύω ότι τα μεγάλωσα σωστά και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Για τις μέρες που πέρασε στη φυλακή, είπε: «Είναι πολύ δύσκολη η φυλακή, πάρα πολύ δύσκολη, σκληρή. Καταρχήν σε χωρίζουν από την οικογένειά σου, από τα παιδιά σου, από τον άνδρα σου, από τους συγγενείς σου, χάνεις την ελευθερία σου, και όταν είσαι και άδικα με τόσο μεγάλη ποινή μέσα είναι ακόμα χειρότερα. Προσπαθώ να έχω δύναμη». Ευχαρίστησε επίσης τις συγκρατούμενές της, καθώς «ήταν δίπλα μου, πιστέψανε σε μένα, μου έλεγαν κάνε υπομονή , κουράγιο, θα βγεις, θα δικαιωθείς, και χειροκροτούσαν όταν έφευγα, το χάρηκα πάρα πολύ».

Δήλωσε επίσης ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερά της, γιατί θα τα νιώσει διαφορετικά κοντά στην οικογένειά της. «Βλέπω κάπως διαφορετικά και τη ζωή τώρα. Θα ζω την κάθε στιγμή με την οικογένειά μου, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει», ανέφερε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή