Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι καλύτερες στιγμές του Ομπάμα σε φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί

Όταν το 2008 ο Μπαράκ Ομπάμα εκλεγόταν στην προεδρία των ΗΠΑ με το σύνθημα «Yes, we can», κανείς δεν μπορούσε να παραβλέψει την ιστορική αξία της στιγμής που ένας Αφροαμερικανός, ο πρώτος, έμπαινε θριαμβευτής στον Λευκό Οίκο.

Αυτό που πιθανότατα πολλοί δεν γνώριζαν ήταν το πώς ο Ομπάμα θα έγραφε ιστορία όχι μόνο ως προς την πολιτική του παρουσία αλλά και με την προσωπική σφραγίδα που θα άφηνε, ανεξίτηλη, κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων της θητείας του στην αμερικανική προεδρία.

Καθώς ο χρόνος για την παράδοση της σκυτάλης στον Ντόναλντ Τραμπ αρχίζει να μετρά αντίστροφα, μετά την εκλογή του μεγιστάνα στην προεδρία των ΗΠΑ, ας θυμηθούμε μέσα από τον φακό του επίσημου φωτογράφου του Λευκού Οίκου μερικές στιγμές του προέδρου Ομπάμα.

«Αν υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος που πίστευε ότι σε αυτή τη χώρα δεν μπορούν να συμβούν τα πάντα, απόψε πρέπει να άλλαξε γνώμη. Γιατί σε αυτή τη χώρα μπορούν να συμβούν τα πάντα», είχε πει ο Μπαράκ Ομπάμα στην επινίκια ομιλία του. Τόσο αληθινό που ταιριάζει εξαιρετικά και στη δική του εκλογή και σε αυτή του διαδόχου του.

OBAMA2 OBAMA3 OBAMA4 OBAMA5 OBAMA6 OBAMA7 OBAMA8 OBAMA9 OBAMA10 OBAMA11 OBAMA12 OBAMA13 OBAMA14 OBAMA15 OBAMA16 OBAMA17 OBAMA18 OBAMA19 OBAMA20 OBAMA21 OBAMA22 OBAMA23 OBAMA24 OBAMA25 OBAMA26 OBAMA27

 


Πηγή