Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οπαδός πυροβολήθηκε την ώρα που πανηγύριζε το πρωτάθλημα της ομάδας του

Οπαδός πυροβολήθηκε την ώρα που πανηγύριζε το πρωτάθλημα της ομάδας του

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας νεαρός οπαδός της Νασιονάλ του Μοντεβιδέο την αγάπη του στην ομάδα που υποστήριζε, καθώς πυροβολήθηκε την ώρα που πανηγύριζε μαζί με άλλους υποστηρικτές του συλλόγου την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη.

Όπως μετέδωσαν το Κανάλι 10 της χώρας και η εφημερίδα El Observador, ένας άγνωστος είχε στήσει καρτέρι σε έναν δρόμο στον οποίον είχαν ξεχυθεί οι φίλοι της Νασιονάλ για πανηγυρισμούς και άνοιξε αδιακρίτως πυρ. Οι σφαίρες πέτυχαν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σύλλογος, ο οποίος μέσω των social media ενημέρωσε: «Ένα νέο επεισόδιο βίας, ένας ακόμη αδικαιολόγητος φόνος ήρθε να πλήξει το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης. Καλούμε τους οπαδούς μας να παραμείνουν ψύχραιμοι και λογικοί, παρά την οδύνη». Η ανάρτηση δείχνει τον φόβο που υπάρχει μήπως αναπτυχθεί κάποια βεντέτα, δεδομένου ότι ο θύτης θεωρείται πως είναι υποστηρικτής της μισητής αντιπάλου, Πενιαρόλ.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε και το βίντεο από τη δολοφονία, με τον τρόπο δράσης και τον ήχο του όπλου να προκαλούν σοκ.

Uruguay 15.12.2019 Nacional vs. Penarol

Uruguay 15.12.2019Nacional vs. PenarolA 24-year-old National fan was shot dead on Sunday in Montevideo while celebrating Nacional’s victory in the Uruguayan championship.After the match, Nacional fans went out to the main street to celebrate the Uruguayan championship, then from a side street the Penarol fan started shooting at them. He fired 6 times at the crowd, and he killed a 24-year-old fan. Another 30-year-old fan was injured in the arm.

Posted by Hooligans TV on Tuesday, 17 December 2019

Η Αστυνομία της Ουρουγουάης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλληφθεί ο δράστης και μέσω Twitter ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το αιματηρό περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.




Πηγή