Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ουκρανία: Πρώην πρόεδρος της χώρας με καλάσνικοφ στα χέρια -Είπε «τρελό» τον Πούτιν on air [βίντεο]

Με την εισβολή της Ρωσίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, πολλοί Ουκρανοί έχουν πάρει τα όπλα στα χέρια τους. Μεταξύ αυτών και ένας πρώην πρόεδρος της χώρας.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος εμφανίστηκε στον «αέρα» του CNN να παίρνει και εκείνος ένα όπλο στα χέρια του και συγκεκριμένα ένα καλάσνικοφ. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας είπε πως οι συμπατριώτες του είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη χώρα τους, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του σε αυτούς.

Ο Ποροσένκο, από το κέντρο του Κιέβου, έχοντας γύρω του στρατιώτες που ετοιμάζονται να αμυνθούν σε ρωσική επίθεση, ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν «κήρυξε πόλεμο όχι ενάντια στην Ουκρανία. Ο Πούτιν κήρυξε πόλεμο σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πούτιν εκτός ορίων: «Καταθέστε τα όπλα -Συμμορία τοξικομανών και ναζί η κυβέρνηση» λέει στον στρατό της Ουκρανίας

Ουκρανία: Πληροφορίες ότι η Ρωσία στέλνει Τσετσένους κομάντος στο Κίεβο με λίστα Ουκρανών για σύλληψη ή εξόντωση

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο της Ρωσίας «τρελό», αλλά και «σατανικό». «Είναι, απλώς, τρελός. Είναι απλώς σατανικός, ήρθε εδώ για να σκοτώσει Ουκρανούς», είπε ο Ποροσένκο.

Επίσης, έστειλε το μήνυμα, παρά τις αρνητικές συνθήκες που διαμορφώνονται για τη χώρα του, ότι η Ρωσία ποτέ δεν θα καταφέρει να καταλάβει την Ουκρανία. «Ανεξάρτητα από το πόσους στρατιώτες σκοτώνει, πόσους πυραύλους έχει, πόσα πυρηνικά όπλα έχει, εμείς οι Ουκρανοί είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι με μεγάλο ευρωπαϊκό μέλλον», ανέφερε ο Ποροσένκο.


Πηγή