Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο άνθρωπος που μετέτρεψε το πρόσωπό του σε κρανίο σκελετού

Το πάθος που είχε από μικρό παιδί για τους σκελετούς και τα κρανία, εντάθηκε όταν έχασε τη μητέρα του. Τότε ήταν που θέλησε να αλλάξει το πρόσωπό του, να το κάνει να μοιάζει σαν κρανίο σκελετού.

Ο Έρικ Γέινερ Χίνκαπι Ραμίρες ή «Kalaca Skull» όπως είναι ευρύτερα γνωστός, πέτυχε το στόχο του έπειτα από δύο χρόνια επίπονων αισθητικών επεμβάσεων, όπου μεταξύ άλλων χρειάστηκε να αφαιρεθεί μέρος της μύτης του καθώς και οι λοβοί των αυτιών του.

Η γλώσσα του έχει χωριστεί στα δύο και έχει βαφτεί γκρίζα, ενώ έχει κάνει μόνιμα τατουάζ στις κόγχες ματιών και γύρω από το στόμα του όπου υπάρχουν δόντια σκελετού.

Η νέα εμφάνιση του 22χρονου από την Κολομβία έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν αποκρουστικό και μακάβριο το παρουσιαστικό του.

«Οι αλλαγές στο σώμα αποτελούν προσωπική απόφαση και δεν θα πρέπει να κρίνονται. Είναι σαν να κρίνεις μια γυναίκα που έβαλε εμφυτεύματα στο στήθος της ή τα οπίσθιά της. Για μένα, αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ο επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ στην ιστοσελίδα Rio Noticias.

«Επί προσωπικού, το κρανίο είναι σαν την αδερφή μου, ένα μέλος της οικογένειάς μου. Αισθάνομαι πολύ συνδεδεμένος με αυτούς. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που απλά τυχαίνει να δείχνει πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Είναι σαν ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης ή ντυσίματος, ένα διαφορετικό στυλ μουσικής. Εγώ αισθάνομαι καλά όπως είμαι».

localStorage.clear();


Πηγή