Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας περιγράφει συγκινημένος τη μάχη του με τον κορονοϊό

Ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας περιγράφει συγκινημένος τη μάχη του με τον κορονοϊό

Ο Χρήστος Κέλλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που νόσησε από τον κορονοϊό, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή Live News του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Ο κ. Κέλλας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Λάρισας και είναι πλέον καλά στην υγεία του, εξομολογήθηκε τη μάχη του με τον ιό. Ο βουλευτής μάλιστα αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Και είμαι νικητής ύστερα από μια σκληρή μάχη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, οι οποίοι δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν την πατρίδα όρθια.

Τους εκφράζω απεριόριστο σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του λοιμωξιολόγους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας που σε συνεργασία με τον αγαπητό Σωτήρη Τσιόδρα μου έσωσαν τη ζωή. Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ήμουν στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.

Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τον απέραντο σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας», είπε συγκινημένος ο βουλευτής.

Ο κ. Κέλλας μίλησε και για το πώς απέφυγε τη διασωλήνωση:

«Με την ενδοφλέβια χορήγηση ενός φαρμάκου, του αναστολέως της ιντερλευκίνης 6, τελείωσαν όλα. Οι δείκτες φλεγμονής υποχώρησαν δραματικά, οι δείκτες σηψαιμίας βελτιώθηκαν αμέσως και έκτοτε δεν ανέβασα πυρετό. Επί 5 24ωρα είχα συνέχεια 39».

Ο βουλευτής τόνισε ότι δεν κατάλαβε πώς προσεβλήθη από τον ιό:

«Όλοι από το στενό μου περιβάλλον, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες 10 μέρες, είναι όλοι αρνητικοί».

Ο κ. Κέλλας έμεινε στο νοσοκομείο από την Κυριακή 15 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο βουλευτής έδωσε και το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό: «Ο εχθρός είναι ύπουλος, είναι επικίνδυνος αλλά δεν είναι ανίκητος. Ας μείνουμε στο σπίτι μας. Η κυβέρνηση δεν ζητάει τίποτα από τον κόσμο. Να μείν ουν στο σπίτι, να μην κάνουν τίποτα. Μπορεί κάποιος να θέλει να βλάψει τον εαυτό του, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να βλάψει τη δημόσια υγεία».


Πηγή