Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
ΣΥΡΙΖΑ για 28η Οκτωβρίου: Δείχνει το δρόμο για ένα μέλλον που δεν έχει χώρο για νοσταλγούς του ναζισμού

«Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος» – Newsbeast


Για «διακίνηση ψευδών ειδήσεων» έκανε λόγο ο Στέλιος Πέτσας αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων στην καταγραφή των κρουσμάτων κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ.

Με αφορμή αυτήν την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε νέα ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο «Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος. Οπότε ο λόγος του δεν έχει καμία αξία γιατί επί 8 μήνες διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα»

«Ωστόσο», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, «σήμερα έχουμε δύο εφημερίδες οι οποίες, όχι μόνο δείχνουν εγκληματικά λάθη διαχείρισης της πανδημίας με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας καθημερινά, αλλά και κάτι χειρότερο: ότι μαγειρεύονται στοιχεία με πολιτική σκοπιμότητα για να μην αναδειχθεί το ακριβές μέγεθος της τραγωδίας που ζούμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «πλέον τον λόγο πρέπει να έχει η δικαιοσύνη». «Θεωρούμε ότι η εισαγγελική παρέμβαση για απόκρυψη, συσκότιση και διαστρέβλωση στοιχείων είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για λόγους δημοσίου συμφέροντος», τονίζει και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει σήμερα κιόλας να μοιράσει στα κόμματα της Βουλής τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής, που αρνείται εδώ και έξι μήνες».


Πηγή