Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Μητσοτάκης ήπιε τσικουδιές και μίλησε για το Survivor

Σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου πέρασε τη βραδιά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα το βράδυ, μετά την ομιλία του στο Αστόρια.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης καθώς επίσης και οι Κρητικοί συνεργάτες του Στέλιος Κονταδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, ενώ το «παρών» στη βραδιά έδωσε και ο βουλευτής Ρεθύμνου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην παρέα ήταν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβός, ο τ. βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας και ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης.

Από το Ηράκλειο ήταν μεταξύ άλλων, ο Καλλέργος Βουλγαράκης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Καρκανάκης καθώς επίσης και ο Χάρης Μαμουλάκης.

Στην παρέα του Προέδρου από τα Χανιά μεταξύ άλλων ήταν ο τ. Βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης, ο Νίκος Ποθουλάκης, ο Νίκος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης καθώς και ο νέος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας για την Κρήτη Γιώργος Μαραθάκης.

Ο Μανώλης Κονταρός και η θέση στην οποία κάθισε ο Πρόεδρος της ΝΔ

Στον χώρο του εστιατορίου «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα» αλλά και νωρίτερα στο Αστόρια, βρισκόταν και ο γνωστός Κρητικός Καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού χαιρέτησε τον κόσμο μπαίνοντας στο εστιατόριο, οδηγήθηκε από τη συνοδεία του στο τραπέζι που κάθονταν τα στελέχη της ΝΔ.

mitsotakis-iraklio-eksodos12

Αντί αυτού όμως, επέλεξε να καθίσει με την παρέα του Μανώλη Κονταροό με τον οποίο συνομίλησαν για λίγα λεπτά και ήπιαν βέβαια και τις ανάλογες τσικουδιές.

Η αστεία αναφορά στο Survivor

Αρκετά ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε με αφορμή το σχόλιο ενός στελέχους της ΝΔ να αστειευτεί συνδυάζοντας πολιτική και το πετυχημένο παιχνίδι Survivor!

mitsotakis-iraklio-eksodos8 mitsotakis-iraklio-eksodos3

Συγκεκριμένα όταν κάποιος συνδαιτημόνας σχολίασε το πολύ μούσι που είχε αφήσει ένας από τους παρευρισκόμενους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος σχολίασε: «Να σε στείλουμε στο Survivor» και συνέχισε: «Χρειάζεται μια κοινοβουλευτική αποστολή στο Survivor. Για σκέψου τι θα γινόταν! Ο Κεφαλογιάννης θα ήταν καλός για το Survivor ε;»

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Σήμερα ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη με την επίσκεψη του στον Άγιο Νικόλαο.

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr


Πηγή