Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο μουσικόφιλος… αδέσποτος σκύλος που έγινε viral

Ένας αδέσποτος και προφανώς μουσικόφιλος σκύλος έγινε το νέο αστέρι των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, χάρη σε ένα βίντεο στο οποίο εικονίζεται να περιφέρεται επί σκηνής εν μέσω μιας συναυλίας κλασικής μουσικής στην Τουρκία.

Το απρόοπτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα στον αρχαίο ναό της Εφέσου, κοντά στη Σμύρνη (Ιζμίρ), στη δυτική Τουρκία: καθώς η Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης υπό τη διεύθυνση του Σουηδού Ούλα Ρίντνερ έπαιζε την τέταρτη συμφωνία του Μέντελσον, εμφανίστηκε επί σκηνής εντελώς απροσδόκητα ο σκύλος.

Κοντοστάθηκε λίγο κοντά στην εξέδρα του μαέστρου, πριν πάει να καθίσει δίπλα σε έναν βιολονίστα, που δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει το γέλιο του. Το κοινό ξέσπασε με τη σειρά του σε γέλια και σε ηχηρές επευφημίες.

Το βίντεο από το απρόσμενο συμβάν, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του διεθνούς φεστιβάλ της Σμύρνης, διαδόθηκε πολύ γρήγορα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία κι ύστερα σε όλο τον κόσμο.

«Η πιο χαριτωμένη στιγμή της κλασικής μουσικής», σχολίασε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Φαζίλ Σάι, ο διάσημος τούρκος πιανίστας, ο οποίος συμμετείχε στο φεστιβάλ.

localStorage.clear();


Πηγή