Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Πέτρος Γαϊτάνος πρωταγωνιστεί στην πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo

Πέτρος Γαϊτάνος και Πάσχα είναι δύο έννοιες ταυτόσημες στην Ελλάδα και η επιλογή του δημοφιλούς καλλιτέχνη για μια διαφήμιση ενόψει της μεγάλης χριστιανικής εορτής έμοιαζε ιδανική επιλογή. Αυτό, πιθανόν, θα σκέφτηκαν οι δημιουργοί των spot της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, που τολμούν αρκετά σε αυτό το κομμάτι.

Το βίντεο περίπου ενός λεπτού ξεκινά με τον Γαϊτάνο να ψέλνει μέσα στο σπίτι του, όταν χτυπάει το τηλέφωνό του. Από την άλλη άκρη της γραμμής του ζητούν να συμμετάσχει στη διαφήμιση της εταιρείας, με τον ίδιο να απαντάει: «Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Οι… ιδέες που του προτείνονται αρχικά είναι να κάνει τον Πόντιο Πιλάτο να νίπτει τας χείρας του, με τον ίδιο να λέει: «Πλάκα μου κάνετε;». Αμέσως μετά τον δείχνει ως Ιούδα, που μόλις πήρε το πουγκί με τα τριάντα αργύρια, με την απάντηση σε αυτήν την περίπτωση να είναι: «Όχι, αποκλείεται».

Η τρίτη σκηνή τον δείχνει ως… τον Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος με λαμπάδα στα χέρια βαδίζει μετά την Ανάσταση και μια κυρία του βάζει κατά λάθος φωτιά στο πλούσιο μαλλί του. «Βρε παιδιά, τρελαθήκατε;», ήταν η απόκρισή του, με τον ίδιο τελικά να αποδέχεται έναν ρόλο του νονού που επιλέγει λαμπάδα για το βαφτιστήρι του.

Δείτε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή