Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο πολιτικός κόσμος για το θάνατο του προέδρου της Aegean, Θεόδωρου Βασιλάκη

Συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Aegean, Θεόδωρου Βασιλάκη εξέφρασαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης ανέφερε: «Ο θάνατος του Θεόδωρου Βασιλάκη κάνει το ελληνικό επιχειρείν πιο φτωχό και η Αθήνα χάνει έναν σημαντικό εταίρο στην προσπάθειά της να φτάσει ψηλότερα.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης υπήρξε ένας δραστήριος επιχειρηματίας και επιφανής οικονομικός παράγοντας του τόπου, η εμβέλεια του οποίου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Για την απώλειά του εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της AEGEAN ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την επιμονή στην εκπλήρωση των στόχων του», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής για τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη εκφράζοντας την θλίψη του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τέλος τα θερμά του συλλυπητήρια, για το θάνατο του επιχειρηματία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λέγοντας: «Ο Θεόδωρος Βασιλάκης συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση της εμπορικής και επιβατικής αεροπορίας. Ευχόμαστε η οικογένεια του να συνεχίσει το μεγάλο και σπουδαίο έργο του« αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

localStorage.clear();


Πηγή