Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο σύρος πρόσφυγας που έγινε πορνοστάρ στη Γερμανία

Έφτασε στη Γερμανία στα 15 του χρόνια, μόλις είχε αρχίσει ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, το 2012. Τώρα ενήλικας πια, ο Αντόνιο Σουλεϊμάν, έχει μία ανοδική καριέρα ως πορνοστάρ, κάνοντας μάλιστα δηλώσεις πως με την στροφή στην επαγγελματική του καριέρα θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σουλεϊμάν καθώς απειλητικά emails και μηνυματα στο twitter του έρχονται σχεδόν καθημερινά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild δήλωσε πως «ο κόσμος θα πρέπει να στρέψει την οργή του σε αυτούς που βάζουν βόμβες στη Γαλλία και όχι σε εμένα», καθώς όπως τονίζει «δεν κάνω κάτι λάθος, απλά απολαμβάνω την ελευθερία που έχω ζώντας στη Γερμανία και κάνοντας πράγματα για τα οποία στη χώρα μου θα αντιμετώπιζα τη θανατική ποινή».

syrporn1

Ο «Σύρος περφόρμερ ταινιών ενηλίκων» όπως αυτοχαρακτηρίζεται αναφέρει πως γνώρισε τον ρατσισμό ακόμα και σε οντισιόν για ταινίες πορνό: «Μόλις οι παραγωγοί μάθαιναν την καταγωγή μου, με αντιμετώπιζαν με αρνητικότητα».

«Όλα αυτά τα κάνω γιατί θέλω να δείξω πως αυτό το σώμα μπορεί να κάνει έρωτα, μπορεί να κάνει σεξ. Δεν υπάρχει μόνο για να πεθαίνει σε επιθέσεις αυτοκτονίας», σημείωσε με νόημα.

syrporn3


Πηγή