Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Χαλκ απαντά στον Μπόρις Τζόνσον που παρομοίωσε τον εαυτό του με τον σούπερ ήρωα

Ο Χαλκ απαντά στον Μπόρις Τζόνσον που παρομοίωσε τον εαυτό του με τον σούπερ ήρωα

Ο Μαρκ Ράφαλο, ο Αμερικανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Δρ. Μπρους Μπάνερ και το alter ego του τον σούπερ ήρωα Χαλκ στην τελευταία ταινία «Οι Εκδικητές», απάντησε στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος παρομοίασε τον εαυτό του με τον ήρωα της σειράς κόμιξ της Μάρβελ.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ξεχνά ότι ο Χαλκ πολεμά μόνο για το καλό του συνόλου», είπε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ράφαλο αργά την Κυριακή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Mail, ο Τζόνσον παρομοίασε τον εαυτό του με τον «Απίθανο Χαλκ», θέλοντας έτσι να τονίσει και πάλι τη δέσμευσή του ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 31η Οκτωβρίου.

«Ο Μπάνερ μπορεί να είναι αλυσοδεμένος αλλά όταν τον προκαλούν εκρήγνυται σπάζοντας τα δεσμά του», είπε στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας για να παραλληλίσει το αίσθημα που προκαλεί το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση για το Brexit με την οργή που νιώθει ο Μπρους Μπάνερ, ο ήρωας του κόμιξ που όταν αναστατώνεται ή εξοργίζεται μετατρέπεται σε τεράστιο πράσινο τέρας και συχνά αφήνει πίσω του την καταστροφή.

Αλλά ο Ράφαλο προειδοποίησε τον Βρετανό ηγέτη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ: «Οργισμένος και δυνατός, μπορεί επίσης να είναι κουτός και καταστροφικός. Ο Χαλκ δουλεύει καλύτερα όταν είναι μαζί με μια ομάδα και είναι καταστροφικός όταν είναι μόνος του. Επίσης…έχει πάντα τον Δρ Μπάνερ με την επιστήμη και την λογική», έγραψε ο ηθοποιός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή