Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο «χασισοκαπνός στο Μαξίμου», τα περί προανακριτικής και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Προκαταρκτική εξέταση για όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου», φέρεται να διενεργείται, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για άνευ ορίων «αυτογελοιοποίηση» της κυβέρνησης.

Οι κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν «για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί “χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου”».

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Όπως σημειώνουν, «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί “χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου”. Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχη του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους», είχε δηλώσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή