Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ο Ψινάκης απαντά για το αν διέκοψε τον μαραθώνιο με τη λιμουζίνα του

«Και η χυδαιότητα έχει τα όριά της». Αυτό είναι το ρεζουμέ της απάντησης που δίνει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, σε όσους τον κατηγορούν ότι ως σταρ διέκοψε τον μαραθώνιο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή προκειμένου να περάσει με τη λιμουζίνα του.

Σε επικοινωνία με το newsbeast.gr, ο κ. Ψινάκης διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται περί διακοπής του αγώνα για να περάσει, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται να αμαυρωθεί ο καλύτερος μαραθώνιος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Σχετικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζει ότι είναι τραβηγμένες από τέτοια οπτική γωνία ώστε να φανεί ότι ο ίδιος επιδιώκει να σταματήσει τον μαραθώνιο για να περάσει. Όπως, όμως, τονίζει ο κ. Ψινάκης, ούτε στα ασθενοφόρα δεν επιτρέπεται να διακόψουν, πόσο μάλλον στον ίδιο.

«Φυσικά και ήμουν εκεί, όρθιος πίσω από τα κάγκελα και έβγαλα εκατοντάδες σέλφι με κόσμο που σταματούσε ενώ έτρεχε για να φωτογραφηθεί μαζί μου», δηλώνει, ενώ τονίζει ότι «η φετινή διοργάνωση ήταν η πιο άρτια και ενώ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των 99 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς, κάποιοι για πολιτικούς λόγους μου επιτίθενται». Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Μαραθώνα, «και η χυδαιότητα έχει τα όριά της».

Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχόλια δρομέων και ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί και αναφέρονται στην παρουσία του στον μαραθώνιο, επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστηρίζει ο δήμαρχος Μαραθώνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή