Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πάτρα: «Άντε να τελειώνουν όλα, να πάμε για ποτάρες», έλεγε η αδελφή της Πισπιρίγκου, λίγο πριν τη συλλάβουν

Νέες πληροφορίες που προκαλούν οργή έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει απαθής και ψύχραιμη χωρίς να ομολογεί τις πράξεις της, φαίνεται πως και άλλα άτομα στο περιβάλλον της δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Όπως η αδερφή της, που λίγη ώρα πριν την σύλληψη της Ρούλας, έλεγε στους δημοσιογράφους «άντε να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες».

«Αμάν να τελειώσουν όλα, να πάμε για ποτάρες»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία έχει μελετήσει πολύ την υπόθεση της Πάτρας είπε: «Λίγο πριν συλληφθεί η κατηγορουμένη πλέον, δημοσιογράφοι στην Πάτρα που μιλούσα, μίλησαν με την αδερφή της και τι είπε η αδερφή; Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Καμία συνείδηση. Δεν υπάρχει συνείδηση. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα. Δηλαδή, την ώρα που ακουγόταν, υπήρχε η φήμη για την κεταμίνη, η αδερφή της έλεγε να τελειώνουν όλα για να πάνε για ποτό».

Καλλιακμάνης: Το ότι παραιτήθηκαν δύο δικηγόροι, σημαίνει κάτι

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής για την υπόθεση, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μία κατηγορούμενη. Πιστεύω ότι αυτή η υπόθεση θα πάει στο τέλος. Θα ανοίξει το παζλ. Το σημαντικό είναι να δούμε από τι προήλθε ο θάνατος και των δύο πρώτων παιδιών, που όπως ξέρετε υπάρχουν ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες που αναφέρουν ως αιτίες θανάτου τα παθολογικά αίτια».

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κος Καλλιακμάνης είπε: «Το ότι παραιτήθηκαν δύο δικηγόροι σημαίνει κάτι. Ένας δικηγόρος δε φεύγει έτσι. Για να φύγουν πάει να πει ότι είδαν πως δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση.

Παγώνη: Ποιος γιατρός να υποπτευθεί πως μια μάνα θα σκοτώσει το παιδί της;

Μιλώντας για το γεγονός ότι οι γιατροί επέτρεψαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου να χορηγεί η ίδια κάποια από τα φάρμακα στην 9χρονη Τζωρτζίνα, η κυρία Ματίνα Παγώνη είπε: «Κανένας γιατρός δεν μπορεί να υποπτευθεί ότι μια μάνα μπορεί να σκοτώσει το παιδί της. Ο γιατρός έχει εμπιστοσύνη στην μάνα. Όταν αυτή του λέει ότι είναι νοσηλεύτρια, φυσικά και την εμπιστεύεσαι. Είναι δυνατόν να μην εμπιστευτείς τη μάνα; Αργότερα όμως, υποψιάστηκαν ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά.

Όσο για την κεταμίνη, την ουσία που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και οδήγησε στη λύση του μυστηρίου του θανάτου της, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι η συγκεκριμένη ουσία δεν χρησιμοποιείται και ειδικά σε τέτοιες ποσότητες.


Πηγή