Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πάτρα: Βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του εργαζόμενο του ΠΕΑΚ | ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, άνδρας που εργαζόταν στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 62χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή, απουσιάζοντας από την εργασία του την Δευτέρα και την Τρίτη, γεγονός που έκανε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και τη διοίκηση του ΠΕΑΚ να ανησυχήσουν.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr o αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Μιχάλης Κουρέτας, επρόκειτο για έναν πολύ συνεπή άνθρωπο και αυτό τους οδήγησε στο να τον αναζητήσουν, μιας και ποτέ δεν έλειπε από την εργασία του, αν δεν ενημέρωνε.  Τη Δευτέρα αλλά και χθες, όπως αναφέρει ο κ. Κουρέτας, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι μαζί με το πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Παπαδημάτο αποφάσισαν να το αναζητήσουν στο σπίτι του. Κάλεσαν κλειδαρά και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το οδυνηρό θέαμα.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Το πιθανότερο είναι ο θάνατος του 62χρονου να προήλθε από παθολογικά αίτια, καθώς τίποτα δεν φανέρωνε κάποια εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τα αίτια θα διευκρινιστούν απο την νεκροψία.


Πηγή