Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πάτρα: «Δεν έχει χρησιμοποιηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα σε ανάνηψη», λένε νοσοκομειακές πηγές

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου απαντούν νοσοκομειακές πηγές, αναφορικά με τη θέση της 33χρονης ότι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Το απόγευμα της Κυριακής, τη Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν η μητέρα, η αδελφή και οι δικηγόροι της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης.

Όπως έγινε γνωστό, αφού ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριο και έφυγαν, η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά την απολογία της, στην ανακρίτρια νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, αναμένεται να υποστηρίξει πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

«Πρόκειται για ιατρικό λάθος εξ αμελείας»

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μερικές ώρες πριν η κατηγορούμενη απολογηθεί.

«Πρόκειται για ιατρικό λάθος εξ αμελείας», δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης. Και συμπλήρωσε «δεν υπήρχε κεταμίνη στη θεραπεία, όμως χορηγήθηκε κατά τη διασωλήνωση».

«Η δικογραφία δημιουργήθηκε με συγκυριακά στοιχεία», ανέφερε ο κ. Ζάρδας ενώ για τον ανιχνευτή ψεύδους που ζητά η κατηγορούμενη, είπε: «το ζητά προφανώς γιατί λέει την αλήθεια».

Τι απαντούν νοσοκομειακές πηγές στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα από γιατρούς

Ωστόσο, νοσοκομειακές πηγές στον ΑΝΤ1 απαντούν στην παραπάνω θέση που αναμένεται να παρουσιαστεί στην ανακρίτρια από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως λοιπόν, μετέδωσε το κανάλι οι νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν: «Κατηγορηματικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε ανάνηψη στην Τζωρτζίνα κεταμίνη».


Πηγή