Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Live η «μάχη» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες, μπορεί να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας 10 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ωστόσο, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στις 20 Μαρτίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους «ερυθρόλευκους», είναι ευκαιρία να χαρίσουν μια νίκη στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο φαληρικό στάδιο κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Στο… αντίπαλο στρατόπεδο, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη αποστολή, αφού στη 18άδα δεν συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων.

Εκτός αυτού, η Ένωση καίγεται για βαθμούς ή βαθμό, αφού ο Άρης την έφτασε στην τρίτη θέση μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το iefimerida.gr

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

O Αζέρος Αλιγάρ Αγκάγεφ ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», διαιτητής από την πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης, Παπαδάκης, τέταρτος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Βούλγαρος Καμπάκοφ μαζί με τον Πετρόπουλο.

O Αγκάγεφ έχει διευθύνει το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0, αλλά και τα Ατρόμητος-Λάρισα 1-1 και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0.


Πηγή