Παρασκευή , 13 Ιούνιος 2025

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο προπονητής που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση 14xρονης αθλήτριας | ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα (27/12) θα απολογηθεί ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που καταγγέλθηκε από 14χρονη αθλήτριά του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο προπονητής οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις εισαγγελικές Αρχές που αποφάσισαν να του δώσουν τη σχετική προθεσμία, ενώ εξακολουθεί να κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12), τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της στο γυμναστήριο. Ο 47χρονος, συνελήφθη από την Αστυνομία το επόμενο βράδυ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 14χρονης στην Αστυνομία σε βάρος του. Η έφηβη φέρεται να υποστηρίζει ότι ο προπονητής τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν την παρέλαβε η μητέρα της από τον αθλητικό σύλλογο, της είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 47χρονο που είναι και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία της νεαρής αθλήτριας συζητείται έντονα στην Πάτρα και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της πυγμαχίας δηλώνουν έκπληκτοι, καθώς ο 47χρονος δεν έχει δώσει λαβές για ανάρμοστη συμπεριφορά στα περίπου 30 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Ωστόσο, εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Ινδία, κατά την απογείωση, με 242 επιβαίνοντες

Aεροσκάφος της Air India συνετρίβη σε αεροδρόμιο Ινδίας, μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά κανάλια την Πέμπτη, χωρίς …

Daily-News.GR