Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Πήρε το τριανταφυλλάκι της σήμερα» -Το ερωτευμένο ζευγάρι ηλικιωμένων που πάντρεψε ο Μπακογιάννης μιλά στο iefimerida

Ηταν Οκτώβριος του 2021 όταν η ιστορία αγάπης του 87χρονου κύριου Νίκου και της 85χρονης κυρίας Μάρθας έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον κ. Νίκο ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα, λίγο πριν συμπληρώσει 4 μήνες έγγαμου βίου με την κυρία Μάρθα. Μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι στο χέρι μας να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας, προκειμένου να απολαύσουμε όλες αυτές τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που έχουμε στερηθεί λόγω των περιορισμών που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε εκδρομή εκτός Αθηνών, θα επιστρέψουμε όμως σύντομα. Λόγω της ημέρας η κυρία Μάρθα έλαβε το τριανταφυλλάκι της. Περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω ότι σήμερα οι άνθρωποι δεν σέβονται τον πλησίον τους και αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι ώρα να εμβολιαστούμε και να ξαναπάρουμε τη ζωές μας στα χέρια μας», λέει χαρακτηριστικά.

Η μοναδική τους ιστορίας αγάπης

Έχοντας βιώσει την απώλεια των συζύγων τους, οι δυο τους συντροφεύουν ο ένας τον άλλο για πάνω από 15 χρόνια. Μάλιστα τον περασμένο Οκτώβρη αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο Αθηναίων, επιβεβαιώνοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού πως «η αγάπη χρόνια δεν κοιτά». Τότε ο κύριος Νίκος Παπαδόπουλος είχε διηγηθεί μέσα από το iefimerida.gr την ιστορία που τους συνδέει, αποκαλύπτοντας το πώς μια τυχαία συνάντηση σε ένα ταβερνάκι και ένα τανγκό, έμελλε να καταλήξει σε μια κοινή πορεία χρόνων.

«Την κυρία Μάρθα τη γνώρισα πριν από χρόνια σε ένα ταβερνάκι. Πήγαινε μαζί με φίλες της εκεί για να χορέψει, γιατί έπαιζε μουσική. Εγώ πήγαινα τακτικά μόνος μου για να φάω, γνώριζα βέβαια και το αφεντικό. Καθόμουν σε μια γωνιά με το φαγητό μου και την μπύρα μου, ώσπου μια μέρα με πλησίασε και με ζήτησε σε χορό. Έρχεται και με ρωτάει εάν ξέρω ταγκό; Αμέσως απάντησα πως ναι, ξέρω λίγο. Από τότε κολλήσαμε και δεν ξαναξεκολλήσαμε», είχε διηγηθεί τον περασμένο Οκτώβριο.


Πηγή