Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πίστεψε πως έκανε το τέλειο έγκλημα, τον πρόδωσαν οι… εκτελεστές που είχε προσλάβει

Οι σοροί ενός συνταξιούχου σκοτσέζου επιχειρηματία και της ταϊλανδής συζύγου του ανασύρθηκαν πρόσφατα από τον κήπο που τις είχαν παραχώσει.

Οι τρεις εκτελεστές ομολόγησαν πως σκότωσαν τον 64χρονο Alan Hogg και την 61χρονη Nott, έπειτα από συμβόλαιο θανάτου του γαμπρού του που του στοίχισε 1.300 ευρώ (1.175 λίρες), όπως αποκάλυψε η αστυνομία.

Ο άντρας πυροβολήθηκε με καραμπίνα δίπλα στην πισίνα του, ενώ η σύζυγός του δολοφονήθηκε με σφυρί μέσα στο γκαράζ της έπαυλής τους. Τα σώματά τους βρέθηκαν στον κήπο της βίλας στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Οι δολοφόνοι ήταν που έδωσαν τον γαμπρό του Hogg, τον 63χρονο Warut Satchakit, ως ηθικό αυτουργό, καθώς οι δυο άντρες είχαν πάντα τις οικονομικές διαφορές τους. Αυτός αρνείται για την ώρα κάθε εμπλοκή στο διπλό φονικό, είχε συλληφθεί πάντως επειδή είχε κλέψει το αγροτικό του γαμπρού του και το πούλησε.

«Ο Warut Satchakit συνελήφθη ξανά για την κλοπή του αυτοκινήτου και την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποστράτηγος της ταϊλανδικής αστυνομίας Sanpat Praputsra, «τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από τις αποδείξεις της σήμανσης. Ομολόγησαν τον φόνο του κυρίου Alan και της συζύγου του Nott»…

localStorage.clear();


Πηγή