Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Παναγιώτης – Ραφαήλ: «Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Μελάνι τόνους να είχα, δεν θα μου έφτανε…»

Παναγιώτης – Ραφαήλ: «Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Μελάνι τόνους να είχα, δεν θα μου έφτανε…»

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ενημέρωσαν μέσω των social media τους φίλους του αγώνα τους πως έφτασαν στην Βοστώνη και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη τους.

Η οικογένειά του μικρού αγοριού πιστεύει ότι χάρη στην αγάπη όλων των Ελλήνων που τους στήριξαν θα γυρίσει πίσω νικητής.

Ο παππούς του Παναγιώτη-Ραφαήλ μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «ζει για να δει το εγγόνι του να επιστρέφει στην Ελλάδα γερό και δυνατό».

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και ζω μόνο και μόνο τώρα για το εγγονάκι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό γιατί τα παιδιά μου έδωσαν κάποιον αγώνα, με μεγάλη αξιοπρέπεια, αν δεν είχαν τον κόσμο με το μέρος τους όμως τίποτα δεν θα κάναμε. Και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο όλο, έναν προς έναν. Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Μελάνι τόνους να είχα, δεν θα μου έφτανε, να γράψω τα γράμματα αυτά, που έπρεπε να γράψω. Στις πέντε το πρωί μας πήρανε τηλέφωνο και αυτό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο το παιδάκι μου. Ήταν ήρωας πραγματικά, αλλά οι υπερβολικοί ήρωες είναι οι δυο γονείς» κατέληξε.

Νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ είχαν την πρώτη συνάντησή τους με τον Έλληνα γιατρό Βασίλειο Δάρα που έχει αναλάβει τη θεραπεία του παιδιού. Τις επόμενες ημέρες, το παιδί θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, πριν αρχίσει η χορήγηση του φαρμάκου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή