Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Παντρεύεται αύριο ο Κασσελάκης τον Τάιλερ στις ΗΠΑ -Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Νέα Υόρκη θα παντρευτούν αύριο Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ.

Η ανακοίνωση έγινε με τον πλεον θεσμικό τρόπο στην Πολιτική Γραμματεία απο τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην εισήγησή του.

Σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης πρότεινε Συνέδριο 23 Φεβρουαρίου -Τσακαλώτος: Μετράμε αντίστροφα για την ενότητα

Με αυτό τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι η απουσία του κ. Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των εκλογών, σχολιάστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μόλις εχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγου που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Το ταξίδι σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί να μην σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Σε αυτό το σπίτι μένουν Κασσελάκης-Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη, διαμένουν σε σπίτι στα προάστια της πόλης.

Το σπίτι είναι περιστοιχισμένο από δέντρα και ιδιωτική λίμνη. Το κτήμα έχει δύο ακίνητα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ υπάρχει και πισίνα. Διαθέτει ακόμη φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Σύμφωνα με το Live News, το σπίτι διατίθεται και για ενοικίαση μέσω ΑirBnb αντί 1.500 ευρώ τη βραδιά, και καθώς το μεγαλύτερο από τα δύο ακίνητα αυτή την εποχή είναι νοικιασμένο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ μένουν στο μικρότερο εξ αυτών.

Κασσελάκης: Με τον Τάιλερ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο κ. Κασσελάκης είχε εκφράσει την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να αποκτήσουν δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας», είχε πει.

«Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», πρόσθεσε.


Πηγή